Geert Vanden Bossche: “Het is 5 over 12”

Video: hier 

Videotranscriptie van de oproep “Het is 5 over 12”

Hallo allemaal. Mijn naam is Geert Vanden Bossche. Ik ben een doorgewinterde vaccinoloog met een achtergrond in diergeneeskunde, in biologie, immunologie, microbiële ziekten. Ik heb al eerder videoboodschappen verzonden en dit is waarschijnlijk de laatste die ik ga doen. Ik zal nog steeds artikelen schrijven; Ik zal nog steeds interviews doen. Maar dit is mijn laatste videoboodschap. En de reden waarom ik deze videoboodschap uitdraag, is omdat ik er niet meer tegen kan.

Voor mij is het ondraaglijk geworden om te zien hoe onze gezondheidsautoriteiten, onze experts en regeringen nog steeds proberen mensen te laten geloven dat de COVID-19-vaccins veilig zijn en dat ze in staat zullen zijn om de pandemie onder controle te houden. In deze presentatie heb ik een paar PowerPoint slides gemaakt. Ik zal u laten zien dat dit, zoals ik in het verleden al heb gezegd, een ongelooflijke blunder is. Het is een belediging voor de wetenschap. Het is ongelooflijk hoe wetenschappers dit soort strategie nog steeds kunnen ondersteunen, terwijl er overweldigend bewijs is dat de massale vaccinatie en de komende of bijgewerkte omicronvaccinatie de dingen alleen maar veel, veel erger zullen maken. Dit nieuws is dus ontnuchterend, maar ik heb geen keus. Ik moet het delen omdat we een passie hebben voor de waarheid en we geloven dat de waarheid zal zegevieren.

>>> Vervolg videotranscriptie: www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/it-is-5-past-12