Nano & Smart Dust II

door ODD TV

Wat zijn Nanomachines? Hier lezen: www.nemokennislink.nl/publicaties/nanomachines-in-je-lijf

Green Goo! Hier lezen: ‘Green Goo’, nanobiotechnologie komt tot leven! (Pdf)

Het is duidelijk geworden dat de COVID-19 injectie grafeenoxide nanobots bevat, die de ijzeroxide in het bloed hemoglobine verbruiken. Terwijl de nanobots langzaam repliceren, wordt tegelijkertijd een magnetische, metalen structuur in het lichaam opgebouwd. De opbouw is voltooid wanneer het ijzeroxide uiteindelijk op is.

Natuurlijk wordt het menselijk leven op een bepaald punt in het proces beëindigd, omdat het lichaam zonder bloed niet kan overleven. En hoewel het lichaam dood is, denk ik dat de grafeenoxide nanobots zichzelf uiteindelijk zullen omvormen tot een intelligente substantie genaamd “Black Goo”.

Black Goo programmeerbare materie is een intelligent, zelfbewust (=A.I./aangestuurddoor5G), zelforganiserend vloeibaar kristal. Het is een magnetische substantie die het RF spectrum binnen het universele 5G netwerk uitzendt, ontvangt en corrumpeert.

Vervolg


De transhumanistische agenda

We zijn nu allemaal synthetische mensen aan het worden vanwege de submicronische nanodeeltjes die door geo-engineering worden besproeid, ingenomen, ingeademd; en door vaccinatie’s ingespoten…