Oorlogstrommels: Israël beweert dat het nu de ‘laatste momenten’ zijn om Iran te stoppen; Poetin verklaart opschorting New START verdrag, en beweert dat Ruslands bestaan in gevaar is

EINDTIJDKLOK

In een toespraak heeft Russisch President Poetin verklaard dat Ruslands voortbestaan wordt bedreigd, en dat hij het New START (Strategic Arms Reduction Treaty) verdrag opschort. Een stap dichter bij nucleaire oorlog. Ook op het Koreaanse schiereiland lopen de spanningen op.

19/02: Noord-Korea bevestigde de test van een intercontinentale ballistische raket die het vasteland van de VS kan bereiken, en er zullen nog meer krachtige stappen komen. Noord-Korea rolt de spierballen in de aanloop naar militaire oefeningen in Zuid-Korea (samen met de VS) op o.a. 22 februari, en zweert een ‘ongezien’ antwoord te zullen geven. (bron: HuffPost)

19/02: VS en Zuid-Korea houden militaire oefeningen in de lucht, met onder meer strategische bommenwerpers, als antwoord op de rakettest. (bron: nbcnews)

20/02: Noord-Korea test nog eens twee ballistische raketten.

20/02: Israël beweert dat Iran reeds uranium bezit die 84% verrijkt is, en dat dit de ‘laatste momenten zijn om Iran te…

View original post 136 woorden meer