Ex-Illuminati Doc Marquis over wat vandaag is en morgen zal zijn

Geef Mij je liefde

Ex-Illuminati Doc Marquis: stappenplan tot algehele wereldcontrole

In een ruim 3 uur durende lezing heeft de in Vrijmetselaarskringen groot geworden Doc Marquis nauwgezet laten zien dat het inmiddels 273 jaar oude 7-stappenplan van de Illuminati om totale controle over de hele wereld te krijgen. Dit 7-stappenplan werd al in 1737 door Adam Weishaupt, de vader van de Illuminati, opgesteld:

1. Het opheffen van onafhankelijke overheden

2. Het afschaffen van alle private bezittingen

3. Het in beslag nemen van alle geldelijke eigendommen

4. Het uitbannen van patriottisme (/nationalisme)

5. Het vernietigen van alle religies

6. Het verwoesten van het gezin als basis van de samenleving

7. De oprichting van een Nieuwe Wereld Orde

Deze 7 stappen zullen bij vrijwel niemand enige verbazing wekken. Waarom niet? Omdat iedereen deze stappen zal herkennen, wat impliciet al een bewijs op zich is dat de Vrijmetselaars/Illuminati al heel ver zijn met het doorvoeren van…

View original post 121 woorden meer