Klaus Schwab en George Soros bewonderen het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole en vinden dat China leiding moeten geven aan de Nieuwe Wereldorde

Klaus Schwab en George Soros bewonderen het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole en vinden dat China leiding moeten geven aan de Nieuwe Wereldorde

Beide vinden dat China als rolmodel moet fungeren en zeggen heel erg gecharmeerd te zijn van de manier waarop China dingen tackelt. Zie hier de video. “Dit is moment om China te betrekken bij het creëren van een nieuwe wereldorde – financiële wereldorde”, zei Soros. Schwab maakte zijn opmerkingen aan de Chinese journalist Tian Wei, de gastheer van het “World Insight” -programma op het door Peking geleide China Global Television Network, met betrekking tot de recente G20-top in Bali, Indonesië, zoals gerapporteerd door de site News Punch. Schwab is dik bevriend met de Chinese leiders want in 2018 ontving hij nog de Chinese Vriendschapsprijs (China’s hoogste onderscheiding voor “buitenlandse experts die een uitstekende bijdrage hebben geleverd aan de economische en sociale vooruitgang van het land”) voor “het bevorderen van internationale economische uitwisselingen en samenwerking van China”.

Zij presenteren China als een land waar sprookjes waarheid zijn geworden terwijl er geen enkele sprake meer is van enige vrijheid van de bevolking. Zo worden de ongeveer 11 miljoen in de noordwestelijke provincie Xinjiang in China levende Oeigoeren, een Turkssprekende moslimminderheid onderdrukt en gediscrimineerd door de Chinese regering. Meer dan één miljoen Oeigoeren en andere islamitische minderheden zijn door China opgesloten in ‘heropvoedingskampen’ in Xinjiang. Ze worden zonder pardon opgepakt en afgevoerd naar kampen. De regio waarin ze leven werd eind 19e eeuw formeel opgenomen in het Chinese rijk. De Oeigoeren worden er gehersenspoeld en zelfs gemarteld. Ze krijgen soms geen eten, worden geslagen met ijzeren stokken en aan hun handen opgehangen. Ouders en kinderen worden van elkaar gescheiden. Mensen die vastzitten in de kampen krijgen geen rechtszaak en hebben geen toegang tot een advocaat. Soms zitten ze maanden vast, terwijl hun familieleden niet weten waar ze zijn. Familieleden zijn doodsbang om zich hierover uit te spreken.

Concentratiekampen China

Opgedoken drone-beelden uit China laten zien dat mannen vanuit treinen worden aangevoerd. De beelden waren in september 2019 voor het eerst te zien op het YouTube-account War on Fear. Te zien zijn geblinddoekte en geboeide mannen die met treinen worden aangevoerd. War on Fear beweert dat de clip is genomen in de autonome regio Xinjiang Uighur in China. De beelden laten zien dat de Chinese leiders  zich actief bezig houden met Holocaustachtige wreedheden tegen de etnische Oeigoerse bevolking van het land.

Het zijn niet alleen de Oeigoeren die worden vervolgd want ook christenen krijgen van de politie te horen dat ze niet in God mogen geloven. Dit is het systeem wat George Soros en Klaus Schab als hun rolmodel noemen en wat hij het liefst wereldwijd zou willen invoeren.

Met wereldleiders en kabinetten die stevig onder controle van Schwabs satanische WEF-samenzwering staan is de westerse democratie al gedecimeerd. Het Nederland onder Rutte, Canada onder Trudeau, Frankrijk onder Macron en het Nieuw-Zeeland onder Jacinta Ardern zijn woestenijen van autoritaire controle geworden. Waarom zouden ze ons en onze mensenrechten en grondwettelijke rechten respecteren als ze ons zien als“hackbare dieren” die niet in staat zijn tot vrij denken?In Brazilië heeft de corrupte Luiz Inácio Lula da Silva, de favoriet van het WEF, het draaiboek van Klaus Schwab al in praktijk gebracht door de bankrekeningen van demonstranten te bevriezen in een ijzingwekkend optreden tegen de vrijheid van meningsuiting en het recht om vreedzaam te protesteren naar het voorbeeld van Trudeau in Canada na de protesten van de vrachtwagenchauffeurs. Voormalig president Bolsonaro heeft de strijd nog niet opgegeven vanwege de volgens hem de volstrekt oneerlijke manier waarop de verkiezingen zijn verlopen.

Lees hier verder: https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2019-12-2022.htm