Ben ik nu een complotdenker?

Artikel door Stralingsleed – pagina van Ria Lurvink-Luttikhold

Laat 5G niet actief worden in Nederland.

En dan bedoel ik 5G met de frequenties die Europa wil. De:
-700 megahertz (MHz). Deze frequentieband is vooral geschikt voor toepassingen voor Internet of Things (IoT);
-3,5 gigahertz (GHz). De meeste draadloze apparatuur is geschikt voor deze frequentieband;
-26 gigahertz (GHz). De 26GHz-band kan erg hoge datasnelheden ondersteunen.

In 2019 is in oktober 5G landelijk actief gemaakt op de 4G+ technologie. Op veel plekken in Nederland is een vergunning om te testen met een of twee frequenties zoals Europa het wil. https://www.antennebureau.nl/antennes-en-techniek/5g-en-antennes

Zo is er ook in Aalten (AAA) en bijzondere vergunning gegeven voor de 3,5 GHz. Maar wie maakt mij wijzer of de vergunningsvrije 60 GHz niet al landelijk actief is? Niemand! Daar waar mensen in ons land geen antwoord krijgen heerst onrust, angst en de neiging om het vertrouwen te verliezen. Vooral de nietszeggende antwoorden die doorlaten schemeren dat je geestesziek bent (het nocebo-effect en het zit tussen de oren). Antwoorden aan de mensen die netjes en fatsoenlijk hun mening geven over de elektromagnetische velden gegenereerd door 2G, 3G en 4G? Die ervaren dat er een vies spel wordt gespeeld en bang zijn dat dit weer gebeurd om 5G er door te drukken zoals 6-6-2006 met 3G.

Complotdenkers? Neen, het zijn ervaringsdeskundigen.

Mensen die een ander leven hebben door het ‘inzicht’ van instanties die erin Nederland toe doen.

>>> Lees hier verder….