Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven.

Dr Sherri Tenpenny had een gesprek met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert. Tenpenny neemt geen blad voor de mond. Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend. Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

Zij is een osteopathisch arts sinds 1985 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde waarin zoals ze zegt zij mensen helpen om van de farmaceutische medicijnen af te komen. In het jaar 2000 is ze geïnteresseerd geraakt in vaccinaties, die ze zelf in haar jeugd nooit heeft gekregen. Ze is 63 jaar en vertelt dat in haar jeugd haar immuunsysteem heeft gedaan waarvoor het bedoeld is. Ondertussen heeft ze talloze publicaties over vaccinaties op haar naam staan. Ook heeft ze twee boeken over dit onderwerp geschreven.

Ze voorspelt dat de mensen de gevolgen…

View original post 510 woorden meer