Dr. Geert Vanden Bossche verwacht komende winter grote sterfte ten gevolge van Covid-vaccins

EINDTIJDKLOK

Onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche heeft een nieuwe boodschap voor de wereld over wat er binnenkort staat te gebeuren als gevolg van de Covid-19-vaccinatie. Reeds in het verleden heeft hij meermalen gewaarschuwd voor de experimentele mRNA-Covid-vaccins, en riep hij de mensen op om ze niet te nemen. Hij noemt de hele vaccinatie een ‘biologisch experiment op mensen’.

Volgens de voormalige medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation broeit er een einde-van-de-wereld-situatie die zeker ten minste een deel van de westerse beschaving ten val zal brengen. En hij wijst naar de “volledig gevaccineerden”. Zodra antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en andere vormen van door vaccinatie veroorzaakte AIDS (VAIDS) hun gang gaan in de lichamen van de gevaccineerden, zullen de gezondheidszorgsystemen overal snel overspoeld worden met zieke en stervende patiënten.

Hele ziekenhuissystemen en gezondheidszorggroepen zullen waarschijnlijk bezwijken onder het gewicht van al die ziekte en dood, wat op zijn beurt de…

View original post 740 woorden meer