Tegen alle bewijzen in: EU onthult plan voor totale vaccinatie in nieuw beleidsdocument

tegen-alle-bewijzen-in:-eu-onthult-plan-voor-totale-vaccinatie-in-nieuw-beleidsdocument

Het feit dat een deel van de EU-bevolking de experimentele gentherapieën tegen Covid-19 nog steeds weigert, is een enorme doorn in het oog van de EU-Commissie. In een onlangs gepubliceerd strategiedocument wordt niet minder dan de volledige vaccinatie en regelmatige boosters van de hele bevolking als doel genoemd. De ongebreidelde haat van het EU-regime tegen ongevaccineerden wordt openlijk getoond: de weigering van Covid-vaccinatie wordt concreet geassocieerd met antiwesterse en anti-EU-standpunten en elke criticus van vaccinatie wordt zo gestileerd als een vijand van de staat, schrijft Vanessa Renner.

Het op 2 september gepubliceerde document “EU response to COVID-19: preparing for autumn and winter 2023” geeft blijk van een mate van agressieve ontkenning van de werkelijkheid die de lezer misselijk maakt. Er wordt gesproken over 2.300 doden per week door (!) Covid-19, over vreselijke gevolgschade door Long Covid, ja, zelfs de psychologische schade die veel mensen lijden door beperkingen en bangmakerij wordt volledig toegeschreven aan de “pandemie”. De EU-Commissie speelt zichzelf op als de nieuwe doemsekte, die naadloos kan aansluiten aan de op straat vastgeplakte wereldondergangssekte. De redding in de Corona-apocalyps ligt echter niet in nieuwe of verhoogde belastingen en heffingen, maar in het heiligdom van de genetische vaccinatie.

Het is alleen jammer dat niemand het meer wil. “Sinds eind april van dit jaar is de opname van COVID-19-vaccins in de EU nauwelijks veranderd. Van de 60-plussers is 7,5% nog niet gevaccineerd en heeft 16,3% zijn eerste booster nog niet ontvangen. Als we kijken naar de vaccinatiegraad onder volwassenen, is 14,1% van de mensen van 18 jaar en ouder niet gevaccineerd en heeft 35,5% zijn eerste herhalingsvaccinatie niet ontvangen,” klagen zij. Het wordt ook als een probleem beschouwd dat de laatste vaccinatie enkele maanden geleden is gegeven. Ze aarzelen niet om te spreken over een afname van de natuurlijke immuniteit na een infectie, wat volgens studies gewoon niet waar is. De strekking is duidelijk: “Veilig” bestaat alleen voor degenen die regelmatig injecties krijgen.

Vaccinatiedruk ook voor kinderen

De veronderstelde vaccinatiedoelen luiden dienovereenkomstig. In plaats van mensen eindelijk volledige keuzevrijheid te geven, wijzen de tekenen nog steeds op vaccinatiedruk. Het dichten van “vaccinatiekloven” heeft de hoogste prioriteit:

“Verbetering van de immunisatieopname in het kader van de basisvaccinatie en de eerste herhalingsvaccinatie bij daarvoor geschikte personen,

>>>  » Lees verder

Bron