Niemand heeft de WEF gekozen of er om gevraagd, maar toch hebben ze zichzelf gepositioneerd als de god van deze wereld

Hoewel ze de indruk wekken dat wij met een soort heiligen te maken hebben die het beste met ons voor hebben, is de WEF onder leiding van Klaus Schwab geen haar beter dan het nazi-bewind van Adolf Hitler. De Europese Unie is veranderd in een dictatuur en een grote Duitse samenzwering. Het doel van de WEP-sekte is de inrichting van een wereldsuperstaat met volledige totalitaire controle, waarbij alles en iedereen in de gaten gehouden wordt. Wat de machtsgreepplegers aan het doen zijn is een ongekende wereldwijde psychologische oorlogsvoering over de bevolking te ontketenen. De realiteit is dat ze een belangrijke rol speelden bij het orkestreren van de p(l)andemie van 2020, om de mensheid te manipuleren om de Great Reset te accepteren. Hun agenda voor wereldheerschappij heeft verschillende namen: de Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better, enzovoort. Niemand heeft deze satanische sekte gekozen of er zelfs maar om gevraagd, maar toch hebben ze zichzelf gepositioneerd als de god van deze wereld, regerend over regeringen over de hele wereld en de hele mensheid vertellend wat ze moeten doen.

Wat we de afgelopen 2½ jaar hebben meegemaakt kan gekarakteriseerd worden als een mondiale machtsgreep met een totalitaire wereldregering als doel. Om de mensheid onder controle te krijgen hebben ze alle mogelijke mechanismen in gang gezet om burgers machteloos te maken onder meer door ze te injecteren met wat frauduleus ‘vaccins’ worden genoemd. We zien hoe onze hele samenleving door een torenhoge inflatie langzaam maar zeker de afgrond indrijft. Op dinsdag 4 oktober ging de gasprijs voor het eerst door de magische grens van 100 euro per megawattuur. Dat is maar liefst acht keer zo hoog als een jaar geleden. Het draait allang niet meer om de economie of de volksgezondheid. Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een pandemie. Ook het creëren van een voedselcrisis, de onbetaalbaarheid van het dagelijkse leven en de waanzinnig opgedreven energieprijzen maken onderdeel uit van het plan. Dat heeft allemaal niets met de crisis tussen Rusland en de Oekraïne te maken want dat is allemaal al ruim van tevoren zo gepland en tot detail uitgewerkt.

Inmiddels is er een nieuwe prikronde gestart ondanks de stroom aan informatie over dodelijke injectieschade en aanzienlijke oversterfte. Maar dat blijkt er niet toe te doen. Ze gaan gewoon door. De overheid en de reguliere media hebben een muur opgeworpen die bestaat uit censuur, leugens en staatspropaganda, waardoor de medische consequenties van de gifprikken het merendeel van de bevolking niet bereikt. Naar schatting heeft 80% van de Nederlandse bevolking zich één of meerdere keren laten injecteren met de experimentele gifstof.

De Rockefeller Foundation heeft enkele jaren geleden al aangekondigd dat er een voedselcrisis zou komen die “Reset the Table” wordt genoemd. De uitdrukking lijkt bijzonder veel op de Great Reset van de WEF-sekte. Toen de Rockefeller Foundation voor het eerst het “Reset the Table” initiatief aankondigde, was het bij de massa onbekend wat de katalysator(en) zou(den) zijn. Nu kunnen wij duidelijk zien dat het de Covid-19 p(l)andemie was, die toen net begonnen was.

“Reset the Table” werd gepubliceerd een maand nadat Klaus Schwab, zijn plannen voor een “Great Reset” onthulde, waaruit blijkt dat die twee dingen samengaan. Het is de bedoeling alles te resetten waaronder de wereldeconomie, de toeleveringsketens, de energiesector en de voedselvoorziening om afhankelijkheid van de overheid te creëren. Wat we nu al zien zijn torenhoge voedsel-en energieprijzen en naderende catastrofale voedseltekorten. Medio mei 2022 zei Antonio Guterres, hoofd van de Verenigde Naties, dat de wereld met jaren van hongersnood zal worden geconfronteerd.

Dr. Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation, schrijft in het voorwoord van “Reset the Table” dat het doel van de publicatie is “een uitgebreid draaiboek” te onthullen om het voedselsysteem van de wereld opnieuw op te zetten. Ook spreken ze over de “Global Governance” en “Internet Governance”. Deze spreken voor zich: het WEF wil volledige controle over de hele wereld met totale uitschakeling van vrije meningsuiting. Een hoge VN-functionaris geeft toe samen te werken met big tech-bedrijven om het narratief rond corona en klimaatverandering te controleren – onder meer door manipulatie van zoekresultaten. ‘We own the science.’Van 19 tot 23 September 2022 vonden de Sustainable Development Impact Meetings 2022 plaats, georganiseerd door het WEF om onder meer de vrijheid van meningsuiting te bespreken en hoe dat aan banden te leggen. Melissa Fleming nam als VN-ondersecretaris-generaal voor wereldwijde communicatie deel aan het panel ‘Tackling Disinformation’ (Aanpak Desinformatie), samen met vicepresident van CNN Rachel Smolkin en desinformatie-deskundige Claire Wardle van Brown University.

De Great Reset houdt ook in dat de dieven de hele wereldbevolking van hun bezittingen willen beroven. Deze machtsgreep vindt open en bloot voor onze ogen plaats ,toch heeft de meerderheid van de mensen het niet in de gaten. Wat de burgers, vooral die in het Westen, nu al enige tijd meemaken, brengt de visies van Orwell in gedachten waarin toekomstige regimes ontwikkelingen op het gebied van surveillance en massamedia kunnen uitbuiten om een permanent, wereldwijd totalitair systeem te vestigen waarvan ze denken dat dit nooit meer omvergeworpen kan worden. Ze bieden de wereld ‘oplossingen’ voor door hen zelf gecreëerde problemen. De coronapandemie is niets anders dan een complot. Er zijn gifmengers aan het werk die bezig zijn het immuunsysteem van de mens kapot te maken. Diverse medische deskundigen spreken van massamoord. De gefabriceerde pandemie was essentieel voor het in gang zetten van het proces naar het eindspel totalitarisme. Daarvoor waren hoofdrolspelers nodig zoals Angela Merkel, Emmanuel Macron,Justin Trudeau, Jacinda Ardern, de Nederlander Mark Rutte en vele anderen.

Het enorme bedrog waar wij nu mee te maken hebben vindt zijn oorsprong in het gedachtegoed van John D. Rockefeller. Deze in eind 19e en begin 20e eeuw rijkste persoon ter wereld, ontwikkelde met zijn diverse stichtingen uitzonderlijk grote politieke macht, waarmee hij de farmaceutische industrie opzette en organiseerde, een ommekeer verzorgde naar door hem gewenste medische behandelingsmethoden. Ook populariseerde hij het idee dat de mensheid numeriek moest worden gereduceerd. Het praktische resultaat hiervan zal zijn, dat als ze hun zin krijgen, ieder mens op aarde volledig afhankelijk zal worden van deze opperheren.

Het World Economic Forum heeft de wereld geïnformeerd over hun uiteindelijke doel: de bevolking zal niets bezitten. Deze situatie wordt gepromoot als een prachtige “utopie” in een artikel geschreven door het WEF voor Forbes.com. Dit artikel beschrijft hoe een burger van de New World Order van het WEF haar blijdschap uit over deze nieuwe manier van leven. “Ze roept uit hoe geweldig het is om niets te bezitten, en wat een droom de wereld is geworden” terwijl in werkelijkheid iedereen opgesloten zal worden in Smart Cities. Een Smart City is eigenlijk een openluchtgevangenis, waar niemand rechten of vrijheden heeft, iedereen constant in de gaten wordt gehouden en alles wat mensen doen, denken of dromen wordt vastgelegd. In het WEF-artikel beëindigt de denkbeeldige burger van een Smart City haar dystopische lovende reportage “over hoe prachtig het leven is geworden.”

>>>  Uit het nieuws 10-10-2022 (franklinterhorst.nl)