Voor de gevaccineerden: Hier is een lijst van alle feiten die u wilt negeren wanneer u uw nieuwe booster gaat halen

voor-de-gevaccineerden:-hier-is-een-lijst-van-alle-feiten-die-u-wilt-negeren-wanneer-u-uw-nieuwe-booster-gaat-halen

09-09-22

Een lijst van dingen die u niet moet weten, zodat u met een heldere geest gelukkig kunt boosteren. Zei ik helder? Ik bedoelde leeg, schrijft James Edward Taylor.

1. Negeer dat deze nieuwe bivalente boosters alle proeven op mensen hebben overgeslagen. Dat is juist. Niet getest op mensen. Dat betekent dat ze op u worden getest. Welkom bij het experiment! (Of ik denk, het voortgezette experiment.)

2. Negeer dat dit de snelst goedgekeurde vaccins in de geschiedenis zijn. Niet “goedgekeurd,” let wel. “Goedgekeurd” betekent in wezen dat wij ze naar buiten brengen en in mensenlichamen injecteren voordat er een langdurige, lastige goedkeuringsprocedure heeft plaatsgevonden. De samenstelling van de injecties is in juni vastgesteld. En ze zijn er, vervaardigd en klaar om in september ingespoten te worden. Maar negeer dat.

3. Negeer dat de regering deze injecties besteld heeft een maand voordat ze zelfs maar goedgekeurd waren. Tjonge, wat waren zij zelfverzekerd. Ik denk dat u dat ook moet zijn!

4. Niet op mensen getest betekent natuurlijk dat er nog geen gegevens over de werkzaamheid bestaan. Zij moeten het eerst op mensen uitproberen om uit te vinden of het werkt. Maar dat is vast niets om u zorgen over te maken.

5. Negeer dat ze het alleen op muizen getest hebben.

6. Veel muizen? Nou, nee. Acht muizen. Maar negeer dat.

7. En hoe deden die acht muizen het tegen het virus? Nou, umm… ze kregen allemaal COVID😂 Niets te zien hier.

8. Wat gebeurde er dan met de muizen om een vergunning te krijgen? Wel, zij hebben antilichamen gemaakt. Is dat nuttig? Wel, nee niet echt. Gegevens over antilichamen zeggen niets over uw mate van bescherming tegen de ziekte. Meer of minder antilichamen, meer of minder bescherming, meer of minder ernst van de ziekte. Echt, antilichamengegevens zeggen ons niets over de werkzaamheid. Maar negeer dat. Vertrouw op de Wetenschap™, oké?

Igor’s Nieuwsbrief – De “8-Muizen Proef” van Bivalent Booster is eigenlijk mislukt

9. Negeer dat zelfs vaccinzeloot Paul Offitt zich “ongemakkelijk voelt bij de gedachte dat we verder zouden gaan – dat we miljoenen of tientallen miljoenen doses aan mensen zouden geven – op basis van gegevens van muizen.” En negeer soortgelijke opmerkingen van vaccinzeloten Peter Hotez en Michael Osterholm,

 » Lees verder

Bron: https://apokalypsnu.nl/2022/09/09/voor-de-gevaccineerden-hier-is-een-lijst-van-alle-feiten-die-u-wilt-negeren-wanneer-u-uw-nieuwe-booster-gaat-halen