Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.

Met deze 21 minuten durende video van Dr Madej luidt zij de alarmbel voor de wereld die naarstig een vaccin wil tegen het covid-19 virus. Uit haar onderzoek blijkt dat dit vaccin geen normaal griepvaccin is, maar een compleet nieuw type. De hierin gebruikte technologie kan de manier veranderen hoe we leven, wie en wat we zijn.

Genetische modificatie

Een van de fabrikanten is het bedrijf Moderna van oprichter Derek Rossi. Deze man was succesvol in het reproduceren en het veranderen van de functie van een stamcel met wat aangepaste RNA. Hij…

View original post 904 woorden meer