Naïeve interviewers hangen aan de lippen van veearts Ab Osterhaus wanneer hij de noodklok luidt over nieuwe aanstormende (fake) pandemieën.

Osterhaus is al ruim twee jaar prominent aanwezig in allerlei praatprogramma’s op de televisie en in de media om de Nederlandse bevolking angst aan te jagen met allerlei doemscenario’s. Op 24 juni 2022 was hij weer te zien in Op1 waarin hij het dit keer niet had over de corona-pandemie en ook niet over het aanstormende vogelgriepvirus zoals in het programma Vandaag Inside, maar luidde nu de noodklok over het apenpokkenvirus dat zich volgens hem al over bijna 60 landen verspreid zou hebben. Hij zei dat we al bijna kunnen spreken van een pandemie“In het begin werd gedacht: ‘dit dooft wel uit, we hebben dit wel vaker gezien’, maar dit is een wereldwijde uitbraak aan het worden. Dus als we nu niet heel snel de juiste maatregelen nemen, dan vrees ik dat dit niet te beheersen is. Niet dat er zo verschrikkelijk veel mensen aan dood gaan, maar als het echt pandemisch gaat worden – en het verspreidt zich nu heel snel – dan kunnen met name kinderen en mensen met een slecht immuunsysteem daar wel aan doodgaan.” Wat Osterhaus de bevolking probeert wijs te maken lijkt weer één van de vele pogingen om de schade veroorzaakt door de ‘coronavaccins’ onder het tapijt te schoffelen en de aandacht op wat nieuws te vestigen. Wat de man al jaren doet is niets anders dan het zaaien van pandemiepaniek en zoals gebruikelijk hing ook in dit programma de naïeve interviewer weer aan zijn lippen.

Velen kennen Osterhaus nog als lid van de Gezondheidraad in Nederland in 2009, toen hij minister Klink 34 miljoen zinloze vaccins liet kopen tegen de Mexicaanse griep, het ‘killervirus’ wat nooit kwam. Totale kosten 700 miljoen euro, en tientallen miljoenen vaccins zijn weggegooid maar wat Osterhaus flink wat heeft opgeleverd want hij bezat aandelen in de farmaceutische bedrijven die het vaccin ontwikkelden.

Velen zullen zich nog de bizarre beelden herinneren toen hij een fles whisky opentrok op het moment dat het eerste geval van Mexicaanse Griep in 2009 in Nederland werd vastgesteld. Politici, bestuurders, academici, en artsen hadden uit het voorval uit 2009 kunnen leren, maar deze geschiedenis lijkt vergeten te zijn want vanaf het moment dat de Covid-19 zwendel in het voorjaar van 2020 zijn intrede deed is Osterhaus met regelmaat in allerlei eenzijdige talkshows te zien met het zaaien van pandemiepaniek en het aandragen van dwangmaatregelen. Naïeve interviewers hangen aan zijn lippen en daarnaast worden zijn uitspraken uitvoerig uitgemeten in de mainstream media. Hij noemt het wantrouwen tegen vaccins in Nederland ‘een groeiend probleem’ “en zegt geen enkele aanleiding te zien om aan te nemen dat een coronavaccin gepaard gaat met forse risico’s.” Geen risico’s?

Zie hierboven de stand van EudraVigilance op 2 juli 2022 , 46.160 doden en 4.623.724 mensen met aandoeningen na de gifspuit.

Wie zich niet laat prikken, wordt door hem als een soort paria weggezet. Zo zei hij het een ‘ideale oplossing’ te vinden als alle ongevaccineerden op een eiland worden gezet. Hij kreeg volkomen terecht op sociaal media een stortvloed aan kritiek over zich heen. “De vaccinazi’s zijn ongevaccineerden aan het dehumaniseren. Echt ziekelijk en veel schadelijker dan wat een virus kan aanrichten,” zegt freelance journalist Arno Wellens. “Waarom geen kampen, Ab?” vraagt Jan Roos. “Prikkeldraad, hondjes, zoeklichten. Ook ideaal.” Het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove reageert daarop: “Weet je wie ze ook eerst allemaal naar een eiland wilde verhuizen?” Hij verwijst naar het Madagaskarplan, een plan van de nazi’s om de Joden uit Europa te deporteren naar het eiland Madagaskar.

Ook hebben we Osterhaus met regelmaat horen zeggen groot voorstander van een totale lockdown te zijn. In deze video benadrukte hij dat er meer aandacht moest komen voor coronavaccinaties bij kinderen en noemde het zelfs een ‘morele verplichting’ dat jongeren zich laten vaccineren. Hij wil dus gezonde en zelfs jonge mensen laten injecteren met genetisch gemanipuleerde troep terwijl ze niet ziek zijn en dat terwijl de harde realiteit niet meer te ontkennen is dat de ‘vaccins’ het immuunsysteem ernstig te beschadigen en verzwakken, iets waar kritische wetenschappers bij herhaling voor waarschuwen. In het radioprogramma Sven op 1 vertelde hij de fabel dat jonge mensen het virus verspreiden. Opvallend is dat wij Osterhaus nog niet hebben gehoort over de nieuwe coronavariant, Centaurus. De andere angstaanjager van het OMT-team Marion Koopmans had daar wel iets over te zeggen. “Volgens haar kan deze variant weleens de boosdoener van komende herfst worden.”

Volgens de zeer gerespecteerde Noorse ex-WHO medewerker dr. Astrid Struckelberger is de hele coronapandemie fake en zegt dat het vaccinatieprogramma direct zou moeten worden stilgelegd.

>>> www.franklinterhorst.nl