Arts Zev Zelenko overleden, enkele maanden na verontrustende videoboodschap

De Amerikaanse arts Dr Vladimir Zev Zelenko is op 30 juni op 48-jarige leeftijd overleden. Hij leed al enige tijd aan kanker. Zelenko is vooral bekend geworden als de arts die in het begin van de coronacrisis met groot succes coronapatiënten behandelde met het verboden middel hydroxychloroquine en bewees dat er met dit middel uitstekende resultaten geboekt konden worden. Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op. Voor dit succes werd hij zelfs genomineerd voor de Nobelprijs totdat gezondheidsagentschappen hem een verbod oplegden het middel hydroxychloroquine nog langer te gebruiken.

Zelenko noemde de tegenstanders van hydroxychloroquine zelfs massamoordenaars en was een van de eersten die het toedienen van de coronaprik moord met voorbedachten rade, genocide en misdaad tegen de mensheid noemde. Ook anderen spraken van een Kill Shot, een sluipmoordenaar. In de Stew Peters Show noemde Zelenko gevaccineerden onderdeel zijn van een experiment.

Vladimir Zelenko - Wikipedia

Hierboven Vladimir Zelenko

Ook sprak hij over een wereldwijde luciferiaanse aanval tegen Gods Schepping. In 2020 werd Zelenko van Twitter geweerd, onder meer vanwege zijn uitspraken over de coronavaccins. “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig,” zei de arts. Tegen gevaccineerden zei hij“Je hebt een bom in je lijf. Het spijt me, maar daar heb je zelf voor gezorgd. Maak niet nog meer bommen. Haal geen injecties meer.” Zelenko voegde toe dat geprikten de ontploffing kunnen voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met Hydroxychloroquine of Ivermectine als ze toch corona krijgen.

Over de zogenaamde vaccinaties zei Zelenko in een getuigenis voor het rabbinale gerechtshof in Israël: “De enige reden waarom je kinderen zou willen injecteren met dit gif is als je aan kinderoffers doet.” Eind 2021 waarschuwde Zelenko in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. In een video die Zelenko op Gettr plaatste, suggereert hij dat het establishment op het punt staat een tandje bij te zetten in de strijd tegen artsen die zich openlijk uitspreken tegen het beleid. “De overheid is wanhopig,” zei Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nabij is en ze hebben zich ingegraven. Ten eerste ben ik niet suïcidaal. Ten tweede gaat het een stuk beter met me, mijn gezondheid is prima in orde. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.”

>>> www.franklinterhorst.nl