NL voorloper in WEF-plan en de boerenprotesten

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

engelse vlag

rutte en schwab

De rol van Nederland in het WEF-plan ‘The Great Reset’ is op zijn zachtst gezegd voornaam te noemen. Dit wordt door de media en trollen geframed en afgeserveerd als een complot ‘theorie’, maar is dat geenszins.

De boerenprotesten -onderdeel van de Great -you will own nothing but will be happy’- Reset komen dan ook niet uit de lucht vallen. Mark Rutte zit vuistdiep geworteld in het World Economic Forum zoals je ook in onderstaande video kunt zien. Naast hem nog veel anderen uit ons ‘Schwabinet’. Deze video is een compilatie van Rutte’s vele verklaringen en uitspraken, zijn ontkenningen en verdraaiingen, van ruim 7 minuten, gemaakt door het buitenlandse nieuwskanaal Rebel News, die naar Nederland zijn afgereisd om het ‘échte nieuws’ over de boerenprotesten te verslaan. Juist omdat Nederland daar zo’n grote rol in speelt en die in het buitenland ruim de aandacht trekt. Deze video heb ik van Nederlandse ondertiteling…

View original post 256 woorden meer