Interview met ambassadeur Alexander Shulgin op de Russische ambassade

Geef Mij je liefde

door EnerzijdsAnderzijds · Radio Moddergat – Alexander Shulgin – 2022-07-01

Interview met ambassadeurAlexander Shulgin

Na 2 jaar van eenzijdige informatie over een virus, is het nu de beurt aan de berichtgeving over de Russische inval in Oekraïne. We worden bestookt met eenzijdige maar ook met twijfelachtige berichten. Nu is het in een oorlogssituatie gebruikelijk dat de media partij gaan kiezen, iets wat we ten aanzien van het onderwerp Covid ook steeds weer zien. Wat bijzonder is dat veel Nederlanders het gevoel hebben dat de oorlog in Oekraïne onze oorlog is. Dat is een verbluffend staaltje PR-campagne. Maar dat kun je aan de Amerikanen wel overlaten. Nu zat ik dus afgelopen week in Den Haag, op de Russische ambassade. Een hartelijke ontvangst, weinig formaliteiten. En dat in deze tijden van grote spanningen.Het werd een informatierijk gesprek. De ambassadeur had zich goed voorbereid. Vijf kwartier duurde het gesprek.Met dit gesprek hoop ik…

View original post 37 woorden meer