Dr. Robert Malone en Dr. Geert Vanden Bossche verkennen samen de toekomst

Robert Malone is een van de grondleggers van de mRNA-technologie en uiterst kritisch ten aanzien van de coronavaccins. Geert Vanden Bossche waarschuwt al sinds de start van de vaccinatiecampagne voor de mogelijk desastreuze risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Nu ontmoeten de twee elkaar voor het eerst om van gedachten te wisselen over wat er voor ons ligt.

Hoe zal het virus zich ontwikkelen? Wat zijn de te verwachten reacties daarop van overheden? Is de voorspelling van Vanden Bossche uitgekomen dat er meer besmettelijke en ziekmakender varianten zouden komen? En is Malone het eens met die analyse? Uiteraard bespreken de twee wetenschappers ook wat de consequenties kunnen zijn van het onafgebroken boosteren met vaccins. Speciale aandacht is er voor het vaccineren van kinderen en wat we daartegen kunnen doen; beiden noemen dit een ‘misdaad tegen de menselijkheid’.

Al deze onderwerpen komen aan bod in dit tweegesprek tussen Malone en Vanden Bossche, tegen de achtergrond van het wonderschone Andalusië.

door Blckbx

Ga naar de Video – hier